Λέσβος: Δράστες έσκαψαν τον τοίχο εκκλησίας για να κλέψουν το παγκάρι!

Λέσβος: Οι δράστες γνώριζαν ότι το παγκάρι ήταν εντοιχισμένο και γκρέμισαν ένα κομμάτι για να το κλέψουν

Λέσβος: Ένα ντροπιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί της Λέσβου τις προηγούμενες μέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δράστες που γνώριζαν ότι το παγκάρι της εκκλησίας ήταν εντοιχισμένο, πήγαν με κασμάδες να το κλέψουν, γκρεμίζοντας ένα μέρος του τοίχου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο παρεκκλησι του Αγίου Ερμογένη στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου. Το παγκάρι του ναού βρισκόταν εντοιχισμένο, γεγονός που δεν εμπόδισε τους επίδοξους δράστες να το κλέψουν, προκαλώντας ζημιά στον τοίχο.

Οι δράστες φαίνεται πως με κασμάδες ξεκίνησαν να χτυπούν τον τοίχο ώστε να εμφανιστεί το παγκάρι και να το κλέψουν. Το κατάφεραν αφού προκάλεσαν ζημιές στο ναΐσκο. Ύστερα απαοχώρησαν με τη λεία του παγκαρίου.

Είναι άγνωστο πόσα χρήματα μπόρεσαν να αποσπάσουν, καθώς κανείς δεν τους αντιλήφθηκε εγκαίρως. Αναζητούνται ωστόσο από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο του ναού.

Μένοντας στο κλίμα της διάρρηξης, εκτός από τους δράστες της κλοπής παγκαριού σε εκκλησία της Λέσβου, διάρρηξη έγινε και στο βουλευτικό γραφείο του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν χθες το πρωί το βουλευτικό γραφείο του βουλευτού και δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, ωστόσο δε βρήκαν τίποτα. Στη συνέχεια, διέρρηξαν το ακριβώς διπλανό διαμέρισμα, από το οποίο έκλεψαν έναν υπολογιστή.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό