Λιμάνι Ηρακλείου: Έκτακτο! Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι Ηρακλείου – Τέσσερις τραυματίες.

by Αντώνης Βαλμάς

Λιμάνι Ηρακλείου: Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι

Λιμάνι Ηρακλείου: Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Orizon, το οποίο είχε ολοκληρώσει νωρίς το πρωί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο και βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά την έκρηξη στο πλοίο στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η γιατρός. Η έκρηξη σημειώθηκε σε καζάνι πλοίου που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr.

Λιμάνι Ηρακλείου: Έκρηξη σε πλοίο - Τέσσερις τραυματίες

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου, η έκρηξη σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο λίγο πριν τις 10 το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 μέλη του πληρώματος. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ευθύμης Δουβης, ήδη οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες δείχνει να είναι σοβαρότερη.

«Κλιμάκια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να δούμε πώς ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη και τα αίτία της. Το σίγουρο είναι ότι αφορά τον χώρο του μηχανοστασίου και μέχρι αυτή την ώρα η εκτίμηση είναι ότι έσκασε μια αντλία. Επίσης κλιμάκιο βαθμοφόρων συνοδεύει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ» δήλωσε ο κ. Δουβής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo