Ληστεία στις ΗΠΑ: 65χρονος λήστεψε τράπεζα και πέταξε τα χαρτονομίσματα στους περαστικούς φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»

Ληστεία σε τράπεζα: Πέταξε τα χρήματα και φώναζε «Καλά Χριστούγεννα»

Ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ λήστεψε τράπεζα και στη συνέχεια άρχισε να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα, φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα». Μάλιστα, ο ίδιος πήγε σε καφέ και περίμενε να έρθουν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Το κατάστημα που λήστεψε ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ είναι της Academy Bank στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Για να αποφυλακιστεί προσωρινά υπό όρους, το ποσό που ορίστηκε φθάνει τις 10.000 δολάρια..

Το τηλεοπτικό δίκτυο KKTV που μετέδωσε το συμβάν, επικαλέστηκε την αφήγηση του Ντιόν Πάσκαλ, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Αφού πρώτα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, βγήκε από την τράπεζα που είχε μόλις ληστέψει, άρχισε να σκορπάει χαρτονομίσματα «παντού».

Ο Πασκάλ ανέφερε στο δίκτυο KKTV «Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα, πριν φωνάξει, Καλά Χριστούγεννα». Έπειτα, ο Όλιβερ πήγε σε ένα κοντινό καφέ και κάθισε. Ο ίδιος περίμενε να έρθουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Πάντως, μετά τη ληστεία σε τράπεζα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ κρατείται για την ώρα σε φυλακή στην Κομητεία Ελ Πάσο. Μάλιστα, αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή μεθαύριο, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα έχει συνήγορο.

Ληστεία στις ΗΠΑ: 65χρονος λήστεψε τράπεζα και πέταξε τα χαρτονομίσματα στους περαστικούς φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»

Τα tweets για την ληστεία σε τράπεζα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν