Λουτράκι δολοφονία: Σοκαριστικά τα νέα ευρήματα για το διπλό φονικό έγκλημα

Λουτράκι δολοφονία: Τα νέα στοιχεία που εμφανίζονται στο προσκήνιο για την 45χρονη Ουκρανή και τον άνδρα συγκλονίζουν

Λουτράκι δολοφονία: Η Κόρινθος είναι συγκλονισμένη από την άγρια διπλή δολοφονία που φαίνεται πως ολοκληρώνεται σιγά σιγά. Σύμφωνα με το korinthosnews.gr, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συλλογή των στοιχείων. Τόσο η Ασφάλεια Κορίνθου όσο και τα ειδικά κλιμάκια εγκληματολογικών ερευνών και η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας θα προβούν πλέον στην ενδελεχή εξέταση των στοιχείων.

Κλειδί στην επίλυση της υπόθεσης φαίνεται πως θα αποτελέσει μία κοντινή φίλη της άτυχης 45χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος είναι ένας άνδρας ίδιας ηλικίας με τη 45χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση στα ίχνη του 45χρονου υπόπτου.

Λουτράκι δολοφονία: Σοκαριστικά τα νέα ευρήματα για το διπλό έγκλημα
Λουτράκι δολοφονία: Σοκαριστικά τα νέα ευρήματα για το διπλό έγκλημα

Προσχεδιασμένη εδώ και καιρό φαίνεται πως ήταν η δολοφονία στην περιοχή του Λουτρακίου

Η αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως ο ύποπτος άνδρας έπιασε το ζευγάρι εξ’ απίνης μιας και ήταν γυμνό. Ως εκ τούτου το ζευγάρι δεν κατάφερε να αντιδράσει εγκαίρως. Παρά το γεγονός ότι φώναζαν, ακόμα και μετά τα συνεχή χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο, η περιοχή ήταν απομονωμένη επομένως δεν μπόρεσε να τους ακούσει κανείς.

Η πορεία του δράστη φέρεται να ήταν η εξής. Με δικό του αυτοκίνητο μετακινήθηκε προς την περιοχή Βηθλεέμ, όπου και πάρκαρε το αυτοκίνητο. Ύστερα μετακινήθηκε με τα πόδια έως το Φλάμπουρο όπου βρισκόταν το σπίτι. Ο δράστης πιθανολογούσε ότι θα έπιανε το ζευγάρι επ’ αυτοφόρω, κάτι που επιβεβαιώθηκε μιας και έξω από το σπίτι υπήρχε το μπλε Ι.Χ. που ανήκε στον φαρμακοποιό.

Ο πρώην σύντροφος της 45χρονης δεν διέμενε στο Λουτράκι, αλλά ήταν αποφασισμένος να πάει ώστε να βεβαιώσει τις υποψίες του. Η Αστυνομία δεν έχει μπορέσει ακόμη να συλλάβει τον ύποπτο δράστη μιας και αυτός κρύβεται. Βρίσκεται ωστόσο κοντά στα ίχνη του και αναμένει να τον συλλάβει από στιγμή σε στιγμή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα