«Λύγισε» από τα χρέη και έβαλε τέλος στη ζωή του: «Zητώ συγγνώμη» έγραψε στο σημείωμά του ο επιχειρηματίας από την Σκιάθο

by Εύα Ζαχαριάδη

Σκιάθος: Τραγωδία με τον επιχειρηματία που έβαλε τέλος στην ζωή του

Μια τραγωδία συνέβη στην Σκιάθο όταν ένας 55χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή τον έπνιξαν τα χρέη. Η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του 55χρονου.

«Λύγισε» από τα χρέη, «ζητώ συγγνώμη» έγραψε στο σημείωμά του

Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, σας αγαπάω πάρα πολύ», φέρεται να έγραψε στο σημείωμα ο 55χρονος επιχειρηματίας, Θ. Π., ο οποίος αυτοκτόνησε στη Σκιάθο. Ο 55χρονος επιχειρηματίας, γέννημα θρέμμα από τη Σκιάθο, διατηρούσε για πολλά χρόνια μίνι μάρκετ στο νησί, ώσπου κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να επεκταθεί στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Πήρε δάνεια, χρεώθηκε και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, με τα χρέη να τον πνίγουν.

Ο 55χρονος κρεμάστηκε σε δέντρο έξω από βίλα στην περιοχή της Αγίας Ελένης στη Σκιάθο, όπου τον εντόπισε Βρετανός τουρίστας και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο 55χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα εδώ και καιρό αλλά σπάνια μιλούσε στους οικείους του γι’ αυτό.

«Λύγισε» από τα χρέη και έβαλε τέλος στη ζωή του: «Zητώ συγγνώμη» έγραψε στο σημείωμά του ο επιχειρηματίας από την Σκιάθο

Σκιάθος: Τον λύγισαν τα χρέη τον 55χρονο

Ετσι, ο πατέρας των τριών παιδιών πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει και γι’ αυτό στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, εξηγούσε στην οικογένειά του ότι δεν μπορούσε να αντέξει την οικονομική καταστροφή. Τώρα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σκιάθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση ενώ όσοι γνώριζαν τον 55χρονο πατέρα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo