«Λύγισε» το ίντερνετ: Παιδί με εγκεφαλική παράλυση μαθαίνει πως έγινε δεκτό στο Χάρβαρντ και η αντίδρασή του συγκινεί

Παιδί με εγκεφαλική παράλυση:

Η χαρά ενός παιδιού με εγκεφαλική παράλυση είναι απερίγραπτη και έχει συγκινήσει τους πάντες. Η ιστορία που ακολουθεί είναι μία από αυτές που μας υπενθυμίζουν ότι η θέληση, η επιμονή και τα όνειρα για το μέλλον μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Ο νεαρός Μάθιου, ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο Μάθιου, το μικρό αυτό αγόρι έχει εγκεφαλική παράλυση, κάτι που επηρεάζει την κινητικότητα και την δύναμη των μυών. Όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Μάθιου μαζί με την δίδυμη αδελφή του μαθαίνουν, ότι ο νεαρός έχει μόλις γίνει δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Παιδί με εγκεφαλική παράλυση: «Θέλω να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους»

«Δεν περιορίζω με τίποτα τον εαυτό μου. Και με αυτόν τον τρόπο θέλω να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο», λέει το νεαρό παιδί.

Ο Μάθιου υπέβαλε αίτηση το περασμένο φθινόπωρο στο Χάρβαρντ για τον τομέα της Βιολογίας, με όνειρο να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να κάνει καριέρα στο χώρο της ιατρικής έρευνας.

 Παιδί με εγκεφαλική παράλυση: Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Μάθιου

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα