Λύκειο στη Νάξο: Μαθητές Λυκείου αγόρασαν tablets για συμμαθητές τους με τα χρήματα της πενταήμερης

Λύκειο στη Νάξο: Μαθητές Λυκείου αγόρασαν tablets για συμμαθητές τους με τα χρήματα της πενταήμερης

Λύκειο στη Νάξο: Η ομορφότερη πρωτοβουλία έγινε από παιδιά προς παιδιά

Λύκειο στη Νάξο: Σε μία ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησαν οι μαθητές της Γ΄Λυκείου στο Λύκειο Τραγαίας. Τα παιδιά της τελευταίας τάξης του λυκείου της Νάξου, είχαν συγκεντρώσει κάποια χρήματα για τη φετινή τους πενθήμερη εκδρομή. Ωστόσο, εξαιτίας των προφανών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού, δεν θα καταφέρουν να πάνε στην εκδρομή, οπότε σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που είχαν αποταμιεύσει, κάπου που να πιάσουν τόπο.

Πολλοί μαθητές στο σχολείο αντιμετωπίζουν τεράστια θέματα με την τηλεκπαίδευση. Καθώς δεν έχουν τα χρήματα να προμηθευτούν tablets για την κατ΄οίκον διδασκαλία. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου λοιπόν θεώρησαν ότι έπρεπε να αγοράσουν tablets για τους συμμαθητές τους που έχουν ανάγκη.

Με τα αποταμιευμένα χρήματα της πενθήμερης, αγόρασαν τρία ολοκαίνουρια tablets τα οποία παραδόθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου και ύστερα μοιράστηκαν σε τρεις μαθητές.

Λύκειο στη Νάξο: Μαθητές Λυκείου αγόρασαν tablets για συμμαθητές τους με τα χρήματα της πενταήμερης

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του σχολείου για τη δωρεά των τριών tablets σε λύκειο της Νάξου προς μαθητές με ανάγκη

Το σχολείο σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους μαθητές λέγοντας «Το καλύτερο “χριστουγεννιάτικο δώρο” δεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου!!! Τα παιδιά πρόσφεραν στο σχολείο και στους συμμαθητές τους τρία tablets. Τα οποία αγόρασαν με χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους που αναβλήθηκε! Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ, σας ευχόμαστε Χαρούμενες Γιορτές και καλή τύχη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!»

Εκτός από τη δωρεά των τριών tablets από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, στο σχολείο έφτασαν 11 ακόμα tablets. Εννέα από το Υπουργείο Παιδείας και δύο από δωρεές.

Προτεινόμενα