Μαχήτρια ζωής η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Η συγκλονιστική ιστορία της νικήτριας του Μαραθωνίου

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Η φετινή νικήτρια του Μαραθωνίου

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου ήταν η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου. Μόλις 26 χρονών και κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των γυναικών.

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, στην πρώτη εμφάνιση της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο πήρε την τρίτη θέση, αφού ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, το μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδούς – Φέτος στην 2η εμφάνισή της κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι μαχήτρια 

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Το πρόβλημα υγείας

Το πιο εντυπωσιακό και συγκινητικό, όμως, είναι ότι για να φτάσει η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου σε αυτή την επιτυχία κατάφερε να ξεπεράσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς τον προηγούμενο χρόνο είχε διαγνωστεί με μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδούς.

Με καταγωγή από το Αγρίνιο, κατοικεί πλέον στη Θεσσαλονίκη όπου και σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Τρέχει με τα χρώματα του ΑΠΚ Νεάπολης και προπονητής της είναι ο Αντώνης Στόικος. Είναι παντρεμένη με τον επίσης γνωστό δρομέα Γιάννη Κρέκα και έχουν ένα παιδί. Τα ατομικά της ρεκόρ 5χλμ: 17: 25, 10χλμ:37:14, Ημιμαραθώνιος 1:20, Μαραθώνιος 2:46:00

Την είχαμε γνωρίσει καλύτερα και στον αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ, όπου ουσιαστικά έκανε και την επάνοδο της στους μεγάλους αγώνες δρόμου μετά και την περιπέτεια της υγείας της, κατακτώντας και εκεί τη 2η θέση. Χαμηλών τόνων, σεμνή και μετρημένη, μια μικρόσωμη αθλήτρια, αλλά μια τεράστια μαχήτρια της ζωής.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη