Madclip: Τα νερά, το φρενάρισμα και η μοιραία σύγκρουση – Ολοκαίνουριο βίντεο από τη σύγκρουση

Madclip: Πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετικά με τα αίτια του τροχαίου

Madclip: Ο τράπερ που αγαπήσαμε μέσα από την μουσική του, δυστυχώς δεν βρίσκεται στην ζωή. Σκορπίζοντας θλίψη στους κοντινούς του ανθρώπους και τους θαυμαστές του. Ναι μεν η ταχύτητα από μόνη της, όπως επίσης και το αλκοόλ, μπορούν να αιτιολογήσουν τα αίτια του τραγικού τροχαίου… Ωστόσο τα ερωτήματα για τον έλεγχο του αυτοκινήτου όλο και πληθαίνουν, πόσο μάλλον μετά τα βίντεο που έρχονται στην δημοσιότητα.

Φως στα αίτια που έφεραν το μοιραίο τρακάρισμα του Πίτερ Αναστασόπουλου ή γνωστότερου ως Mad Clip, προσπαθεί να ρίξει η τροχαία. Tην ώρα που ένα νέο βίντεο δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο τρακάρισμα, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και οι εμπειρογνώμονες το εξετάζουν ενδελεχώς. Ώστε να καταλάβουν πως ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματος.

Σε αυτό φαίνεται η μαύρη Porsche του Mad Clip να έχει βγει από τη στροφή. Kαι περίπου 25 μέτρα μετά, σε ευθεία πλέον… Ο οδηγός να πατάει φρένα και από εκεί να πλαγιολισθαίνει και να σταματά στη κολόνα που «έκοψε» το νήμα της ζωής του 34χρονου.

Τα τελευταία λεπτά του Mad Clip

Related posts

Οι ασφαλέστερες χώρες αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Σε κρίσıμη κατάσταση 5,5 μηνών βpέφος στην Ελλάδα

Ξέφυγε το ελαιόλαδο – Auτή είναι η νέα τıμή που έφτασε το λίτρο