Μάγειρας από την Ινδία αφιέρωσε τη ζωή του για να μαγειρεύει σε ορφανά

Αληθινή ιστορία: Μάγειρας από την Ινδία αφιέρωσε τη ζωή του για να μαγειρεύει σε ορφανά

Αληθινή ιστορία: Ο Grandpa Kitchen ήταν ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στο να μαγειρεύει για τα ορφανά

Αληθινή ιστορία: Ο Narayana Reddy ή Grandpa Kitchen έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο θάνατος του προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην πατρίδα του την Ινδία, αφού ήταν ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στο να μαγειρεύει για τα ορφανά.

Όταν άρχισε να καταγράφει την καθημερινότητά του στο YouTube, μέσα σε μόλις 2 χρόνια συγκέντρωσε πάνω από 6 εκατομμύρια συνδρομητές, εύλογα. Στα βίντεο έχει απαθανατιστεί να προετοιμάζει και να μαγειρεύει λαχταριστά γεύματα. Ήταν σε τεράστιες ποσότητες. Στη συνέχεια, τα γεύματά του, απολαμβάνουν όχι μόνο η οικογένειά του αλλά ολόκληρη η κοινότητα της περιοχής. Μάλιστα, μέσα σε αυτήν ήταν και πολλά ορφανά παιδιά. Η φιλοσοφία του Grandpa Kitchen συνοψιζόταν στο μότο: «Αγάπη, φροντίδα, μοίρασμα: αυτή είναι η οικογένειά μου».

Ο ανιψιός του Reddy, Srikanth Reddy, πρόσφατα επιβεβαίωσε στους διαδικτυακούς θαυμαστές του Narayana ότι υπέφερε από πνευμονία η οποία απέβη μοιραία. Ωστόσο, όλοι ελπίζουν ότι παρά την απώλειά του, η συνεισφορά του δεν θα ξεχαστεί και θα εμπνεύσει νέες πρωτοβουλίες. Άλλωστε η ομάδα του μετρά πάνω από 1.000 υποστηρικτές, που δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν το έργο του.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα ορφανά τα βασικά όπως φαγητό, ρούχα, σχολικές προμήθειες και δώρα γενεθλίων» δήλωσαν.

Εξίσου αποφασισμένος να τιμήσει την κληρονομιά του φαίνεται και ο Srikanth, προσθέτοντας ότι ο θείος του ήταν ενθουσιασμένος με τη θετική ανταπόκριση που είχαν τα βίντεό του.

«Του δείχναμε τα σχόλια και του εξηγούσαμε τι έλεγαν. Ήταν πολύ χαρούμενος όταν τα έβλεπε».

 Φωτογραφίες και βίντεο του Grandpa Kitchen

Αληθινή ιστορία: Μάγειρας από την Ινδία χαφιέρωσε τη ζωή του για να μαγειρεύει σε ορφανά

Αληθινή ιστορία: Μάγειρας από την Ινδία χαφιέρωσε τη ζωή του για να μαγειρεύει σε ορφανά

Αληθινή ιστορία: Μάγειρας από την Ινδία χαφιέρωσε τη ζωή του για να μαγειρεύει σε ορφανά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα