Μακελειό στο Τέξας: Δύο αγοράκια και δύο κοριτσάκια, τα πρώτα θύματα του μακελάρη που ταυτοποιήθηκαν

Τέξας: Παγκόσμια θλίψη και φρίκη για την εκτέλεση μαθητών του δημοτικού

Σπαρακτικές είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας, όπου 14 μαθητές έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους από πυρά 18χρονου μακελάρη.

Δύο μικρά αγόρια και δύο μικρά κορίτσια είναι τα πρώτα θύματα του 18χρονου που άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Τέξας, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς, τα οποία ταυτοποιήθηκαν.

Οι πρώτες ταυτοποιήσεις παιδιών από την επίθεση στο Τέξας

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 10χρονος Xavier Lopez σκοτώθηκε την Τρίτη στο Robb Elementary School στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας. Η μητέρα του είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση βράβευσής του λίγες ώρες πριν το μακελειό, μη γνωρίζοντας φυσικά πως ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε ζωντανό τον γιο της, είπε ο ξάδερφός της στο KTRK.

Ένας λογαριασμός GoFundMe δημιουργήθηκε από μέλος της οικογένειας για να βοηθήσει τους γονείς να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης είχαν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια.

Θρήνος και σπαραγμός για τον άδικο χαμό των μαθητών στο σχολείο του Τέξας

Η οικογένεια του 9χρονου Uziyah Garcia ανέφερε ότι το παιδί σκοτώθηκε, λίγες ώρες αφότου είχε ανακοινώσει ότι αγνοείται. «Ο ανιψιός μου ήταν θύμα στους πυροβολισμούς στο σχολείο», έγραψε ο θείος του Mitch Renfro στο Facebook, προσθέτοντας ότι «σκοτώθηκε από έναν τρελό».

Οι οικογένεια του αγοριού είπε στο NBC 5 πως ο Garcia θα γινόταν 10 ετών αυτό το καλοκαίρι.

Η 10χρονη Makenna Lee Elrod επιβεβαιώθηκε επίσης ότι σκοτώθηκε από έναν οικογενειακό φίλο. Ο Pilar Newberry, του οποίου η κόρη ήταν στην τάξη με την  Elrod επιβεβαίωσε τον θάνατό της μέσω Facebook, γράφοντας: «Γλυκιά Makenna ξεκουράσου στον παράδεισο: Η καρδιά μου έχει διαλυθεί».

Θύμα είναι  επίσης η Amerie Jo Garza, σύμφωνα με ABC News. Είχε μόλις γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της στις 10 Μαΐου.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει πως 19 παιδιά και τρεις ενήλικες, ανάμεσα στους οποίους μια 44χρονη δασκάλα, σκοτώθηκαν στο μακελειό της Τρίτης. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο δίκτυο KTRK πως περιμένουν ο αριθμός των θανάτων να αυξηθεί.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη