Μακελειό Τέξας: Η ηρωίδα δασκάλα που θυσιάστηκε για να σώσει τους μαθητές της από τον 18χρονο μακελάρη

Μακελειό Τέξας: Η δασκάλα προσπάθησε να προστατεύσει τους μαθητές της

Θλίψη και τραγωδία δίχως τέλος είναι η υπόθεση στο Τέξας όπου μαθητές δημοτικού σχολείου έχασαν την ζωή τους και δυο ακόμη δασκάλες, από τα πυρά του 18χρονου μακελάρη. Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει το φριχτό έγκλημα που διέπραξε 18χρονος όταν εισέβαλε σε σχολείο του Τέξας και άνοιξε πυρ, δολοφονώντας 19 παιδιά και δύο δασκάλες.

Θλίψη, πόνο και οργή προκαλούν οι εικόνες που από χθες κάνουν το γύρο του διαδικτύου με έντρομους γονείς να κλαίνε και να σπεύδουν στο σχολείο.

Πως έχασε την ζωή της η δασκάλα στο μακελειό του Τέξας προστατεύοντας τους μαθητές

Με αφορμή το τραγικό γεγονός, η γνωστή ηθοποιός Jamie Lee Curtis ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την ανάρτηση του ανιψιού της Irma García, της ηρωίδας εκπαιδευτικού που έκανε το σώμα της «ασπίδα» για να προστατέψει τους μαθητές της.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της: «Η Irma García είναι, κατά γενική ομολογία, μια ηρωίδα. Ο γιος της είπε ότι ένας φίλος του είπε στην αστυνομία ότι την είδε να προστατεύει τους μαθητές της κατά τη διάρκεια των τραγικών πυροβολισμών που συνέβησαν χθες. Η Irma δίδασκε για 23 χρόνια, αγαπούσε τα παιδιά – συμπεριλαμβανομένων των δικών της 4 παιδιών που την περιγράφουν ως την καλύτερη μαμά. Το 2019 ήταν φιναλίστ του βραβείου διδασκαλίας του Πανεπιστημίου Trinity. Ας μείνουν αυτοί οι ήρωες για πάντα στην μνήμη μας».

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά