“Μάκη ζεις”: Αυτή την ώρα η κηδεία του 14χρονου – Tον αποχαιρέτησαν με λευκές μπλούζες και τριαντάφυλλα

Αυτοκτονία 14χρονου: Ρίγος και θρήνος στην κηδεία του

Συγκλονισμένη παραμένει η χώρα από την αυτοκτονία ενός παιδιού μόλις 14 ετών με τους γονείς να είναι βυθισμένοι στον θρήνο και την θλίψη.

Με βουβό πόνο και ένα τεράστιο “γιατί” γονείς, αδερφός, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Μάκη στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.

Το 14χρονο αγόρι αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, τα Κάτω Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του με τη ζώνη του. Έκανε μια θηλιά και κρεμάστηκε από την κουκέτα του κρεβατιού του.

Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον 14χρονο Μάκη

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, υποβασταζόμενοι από συγγενείς συνοδεύουν το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένος είναι κι ο αδερφός του Μάκη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το ξαφνικό χαμό του αδερφού του.

Οι συμμαθητές του 14χρονου ντυμένοι στα λευκά και με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι προπονητές του και οι συναθλητές του έχουν τοποθετήσει ένα μικρό πανό ανάμεσα στα στεφάνια που γράφει: «Μάκη ζεις. Σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

Μαρτυρίες για την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες από φίλους και συμμαθητές του 14χρονου, μιλούν για άγριο bullying που του έκαναν κάποια παιδιά στο σχολείο, γι’ αυτό χθες κλήθηκε και ο διευθυντής  για να καταθέσει. Σύμφωνα με γονείς και μαθητές τόσο ο διευθυντής όσο και καθηγητές γνώριζαν τον εκφοβισμό που δεχόταν ο 14χρονος.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Κάνουν λόγο για ένα «πολύ ευγενικό και καλό παιδί, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω δει, ήταν χαρά Θεού, γι’ αυτό είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι στο σχολείο».

Αν και ήξερε πολεμικές τέχνες, ως αθλητής στο παγκράτιο, ο 14χρονος Μάκης δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε άλλο παιδί. Και αυτό το ήξεραν κάποιοι νταήδες στο σχολείο του.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο newsit.gr συμμαθητές του 14χρονου παλαιστή από το Παγκράτιο, «ήταν ένα πολύ ευγενικό και καλό παιδί, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, ήταν από τα καλύτερα παιδιά, ήταν χαρά Θεού, γι’ αυτό είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι στο σχολείο».

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο