Μακρυνεία: Νεκρή 46χρονη σε τροχαίο τα ξημερώματα

Μακρυνεία: Το τροχαίο που βύθισε στον θρήνο την περιοχή

Νεκρή ανασύρθηκε από το όχημα το οποίο οδηγούσε μια 46χρονη γυναίκα. Τα αίτια του τροχαίο ωστόσο παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Τραγικός «επίλογος» στην άσφαλτο γράφτηκε για μία νέα γυναίκα, 46 ετών, κάτοικο Θέρμου, η οποία και ανασύρθηκε νεκρή από ΙΧ όχημα που οδηγούσε στη Μακρυνεία, κοντά στις Παπαδάτες.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της σε σφοδρό τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο από Ζευγαράκι προς Γαβαλού, με το όχημά της να εκτρέπεται της πορείας του και καταλήγει σε μαντρότοιχο, λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, δίχως να υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Τροχαίας αλλά και της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα και έξι άντρες καθώς και ο Εθελοντικός Σταθμός Γαβαλούς, οι οποίοι και επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό της.

Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται έρευνα από τον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο της 46χρονης στα Μακρυνεία

«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα, στην Επαρχιακή Οδό Ζευγαρακίου Γαβαλούς.

Ειδικότερα, 46χρονη ημεδαπή γυναίκα οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη