Μαλεσίνα: Σοκ με γάμο 300 ατόμων – Έτσι οδηγήθηκε σε lockdown η περιοχή

Μαλεσίνα: Η περιοχή βρίσκεται σε έκτακτο lockdown μίας εβδομάδας

Μαλεσίνα: Σε αυστηρό lockdown για μία εβδομάδα τέθηκε η περιοχή της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα. Αφορμή στάθηκε ένας κορονογάμος 300 ατόμων (!) στον οποίο φυσικά τα μέτρα του κορονοϊού πήγαν περίπατο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γάμος έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και είχε συνολικά 300 καλεσμένους. Από αυτούς οι 30 ήταν στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Εκατοντάδες ήταν τα κρούσματα που εντοπίστηκαν μετά το γάμο στην περιοχή και η θετικότητα έφτασε στο 10,4%. Από τα 386 rapid tests που πραγματοποιήθηκαν, τα 40 βγήκαν θετικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί αυστηρό lockdown μίας εβδομάδας στην περιοχή. Το σκληρό lockdown θα διαρκέσει έως τις 8 Μαρτίου. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα είναι 24ωρη, εκτός κι αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, όπως υγείας για παράδειγμα.

Από το σοκαριστικό γάμο, πολλές οικογένειες νόσησαν ολόκληρες. Εκτός από το γάμο ωστόσο, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι, στην περιοχή λειτουργούσαν κανονικά και πολλές καφετέριες παρά τον νόμο.

Πέρα από τον κορονογάμο στην περιοχή της Μαλεσίνας, στη Ναύπακτο πέταξαν εμβόλια γιατί χάλασε το ψυγείο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν διαρκώς στη χώρα. Στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου χάλασε το ψυγείο στο οποίο διατηρούνταν τα εμβόλια του κορονοϊού. Η βλάβη οφείλεται σε διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ. Τι κι αν επανήλθε το ρεύμα, το ψυγείο δεν φτιαχνόταν οπότε όλα τα εμβόλια που βρίσκονταν στο εσωτερικό, πήγαν στα σκουπίδια.

Συνολικά ακυρώθηκαν 120 προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμούς σήμερα και αύριο στο Κέντρο Υγείας.

Related posts

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες