Μαλεσίνα σοκ: Σε 17 έχουν ανέλθει οι θάνατοι από τον γάμο 200 ατόμων το Φεβρουάριο

Μαλεσίνα σοκ: Σε 17 έχουν ανέλθει οι θάνατοι από τον γάμο 200 ατόμων το Φεβρουάριο

Μαλεσίνα σοκ: Πέθανε ακόμα και ο 85χρονος παππούς της νύφης

Μαλεσίνα σοκ: Σε μεγάλη τραγωδία κατέληξε η τότε μεγάλη χαρά του γάμου των 200 ατόμων στην περιοχή της Μαλεσίνας. Πρόκειται για τον γάμο ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Μαλεσίνας, στον οποίο υπήρχαν 200 καλεσμένοι. Ο κορονογάμος πραγματοποιήθηκε στο ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης με συνωστισμό και καλεσμένους που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εν μέσω πανδημίας.

Το αποτέλεσμα ήταν τις επόμενες μέρες μετά το γάμο, να αυξηθούν τα θετικά κρούσματα στην περιοχή. Μέχρι αυτή τη στιγμή, συνολικά 17 άτομα έχουν πεθάνει εξαιτίας του γάμου. Το τελευταίο άτομο που πέθανε ήταν ο 85χρονος παππούς της νύφης, ο οποίος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο στη Φθιώτιδα έχασαν τη ζωή τους πέντε άτομα. Απεβίωσε ένας 76χρονος από την Αταλάντη στο νοσοκομείο Βόλου, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Επίσης, απεβίωσε ένας ακόμα άνδρας 66 ετών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. Ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος από τις 3 Απριλίου.

Συνολικά, από τις αρχές Μαρτίου έχουν χάσει τη ζωή τους 42 άτομα, με τους 17 να είναι από την περιοχή της Μαλεσίνας. Ο Δήμος Λοκρών παραμένει στο βαθύ κόκκινο και η περιοχή βρίσκεται σε σκληρό lockdown.

Μαλεσίνα σοκ: Σε 17 έχουν ανέλθει οι θάνατοι από τον γάμο 200 ατόμων το Φεβρουάριο

Πέρα από το σοκ με τους νεκρούς από κορονοϊό στη Μαλεσίνα, στα Ιωάννινα μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε δύο άτομα

Σοκ προκλήθηκε στα Ιωάννινα με μεθυσμένο οδηγό ο οποίος έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο επιβάτες οι οποίοι τραυματίστηκαν και ο μεθυσμένος οδηγός ανέοτυξε ταχύτητα και τους παράτησε εκεί. Ευτυχώς, λίγη ώρα μετά συνελήφθη από την Τροχαία.

Προτεινόμενα