«Μαμά, γιατί τρέμω;»: Έτσι κατάλαβε η γιατρός το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

by Τόνια Τζαφέρη
«Μαμά, γιατί τρέμω;»: Έτσι κατάλαβε η γιατρός το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το περιστατικό στο νοσοκομείο με την 9χρονη Τζωρτζίνα

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και πιο συγκεκριμένα ένα περιστατικό που συνέβη στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Ένα λάθος έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην προσπάθειά της να παραπλανήσει τους γιατρούς στο Ωνάσειο, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς για τα επεισόδια με σπασμούς της εννιάχρονης κόρης της. Οι γιατροί, όμως, αυτά τα επεισόδια δεν τα είδαν ποτέ, γεγονός που τους είχε προβληματίσει.

«Μαμά, γιατί τρέμω;»: Έτσι κατάλαβε η γιατρός το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

Όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βαλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της. “Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Το επεισόδιο με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;””, ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Δεδομένου ότι αυτό δεν συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα. Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η κατηγορούμενη προσπάθησε να το “μπαλώσει”, ωστόσο δεν έπεισε τη γιατρό.

Προτεινόμενα