Μάνα και κόρη συμφοιτήτριες: Πέρασαν στην ίδια σχολή και έγραψαν ιστορία

Βάσεις 2021: Μητέρα και κόρη πέρασαν στην ίδια σχολή

Βάσεις 2021: Κατάφερε να εισαχθεί στην ίδια σχολή με αυτή της κόρης της

Βάσεις 2021: Μία συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τον φετινό διαγωνισμό των Πανελλήνιων εξετάσεων. Η Ρένα Σταμούλη από τη Σύρο, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο του νησιού, κατάφερε να περάσει στην ίδια σχολή με την κόρη της, Αφροδίτη Πύργου.

Συγκεκριμένα, έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Πρόκειται για την ίδια σχολή την οποία ολοκλήρωσε πριν από λίγους μήνες η κόρη της, η οποία υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την επιτυχία της μητέρας της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Πίεση, άγχος, αγωνία αλλά τα κατάφερες και πήρες αυτό που ήθελες! Τελείωσα τη σχολή μου και την ξεκινάς εσύ! Και επίσημα φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων. Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου φοιτητριούλα μου, ό,τι και να πω λίγο! Εγώ πάντα δίπλα σου να σε βοηθάω και να σε στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ! Δεν θέλουν τα Γιάννενα να μας αφήσουν αλλά ούτε και η σχολή μου να αφήσει εμένα», έγραψε στο Facebook η Αφροδίτη Πύργου.

Βάσεις 2021: Μητέρα και κόρη πέρασαν στην ίδια σχολή

Η δημοσίευση στο Facebook μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2021

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα