«Μανούλα μου πόνεσες; Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα»

Τραγωδία στα Τέμπη: Η οικογένεια της Βασιλικής Χλωρού δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 55χρονη έχασε τη ζωή της

Ανείπωτος και «βαθύς» παραμένει ο πόνος και η οργή από τους συγγενείς των 57 θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδοξα στην ανείπωτη τραγωδία με τη φονική σύκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Οι οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή τη μοιραία νύχτα αδυνατούν να πιστέψουν ότι έχασαν μέσα σε μια στιγμή τους δικούς τους ανθρώπους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια της Βασιλικής Χλωρού ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 55χρονη έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Μανούλα μου πόνεσες; Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα»

Τραγωδία στα Τέμπη: Το όνειρο της αδελφής της Βασιλικής Χλωρού

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η αδερφή της 55χρονης Βασιλικής Χλωρού πρόσφατα η κόρη της την είδε στο όνειρό της. «Τη ρώτησε “μανούλα μου πόνεσες;” και εκείνη της απάντησε “όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα”».

«Πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη και θα ξυπνήσουμε. Υπάρχουν πολλά γιατί, πολλή οργή και πόνος γιατί δεν θα ξαναδούμε τον άνθρωπό μας, δεν θα την ακούσοιυμε να γελάει, να φωνάζει, να είναι μαζί μας στο τραπέζι» είπε η αδερφή της άτυχης 55χρονης.

«Δεν ήταν θέλημα θεού αλλά θελημα ανθρώπων» είπε για τον θάνατο της αδερφής της προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι που έφυγαν δεν ήταν νούμερα, κάτω από αυτά τα νούμερα κρύβονταν άνθρωποι που ζούσαν ζωές και επηρέαζαν άλλους. Όλοι οι άνθρωποι που έφυγαν, έφυγαν άδικα, έφυγαν δολοφονημένοι».

Όπως εξομολογήθηκε ακόμα είναι στη φάση «του θυμού, του ερωτηματικού, του γιατί έγινε αυτό, γιατί αυτή, της μεγάλης λύπης, του μεγάλου πόνου. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο στάδιο της αποδοχής. Έχω τη φωτογραφία της δίπλα στο τραπέζι που πίνω τον καφέ μου και δίπλα στο κρεβάτι μου και της λέω καληνύχτα. Η αδερφή μου δεν έχει φύγει από την καρδιά μου, θα την κουβαλάω μια ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική Χλωρού είχε ταξιδέψει στη Λάρισα, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ενώ, όμως, όλοι αποφάσισαν να επιστρέψουν με αυτοκίνητο για τη Θεσσαλονίκη, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει με το μοιραίο τρένο επειδή είχε ραντεβού με ένα γιατρό, με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί τελικά σε ένα από τα πρώτα βαγόνια του Intercity 62.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo