Μαρία Δεναξα: «Yπάρχει παγκόσμιο μπλάκ αουτ στην ενημέρωση για τα όσα διαδραματίζονται στον Καναδά»

Καναδάς: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι διαμαρτυρίες

Σε εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται οι πρωτοφανείς διαμαρτυρίες, σχετικά με την απόφαση του Πρωθυπουργού για υποχρεωτικό εμβολιασμό των οδηγών που μεταφέρουν από ΗΠΑ στον Καναδά και το αντίστροφο.

Σε σειρά αναρτήσεων της στο διαδίκτυο, η πάντα έγκυρη Μαρία Δεναξα, περιγραφει όσα εξελίσσονται στον Καναδα τις τελευταίες μέρες, κοσμοϊστορικά γεγονότα, με την ενημερωση που τα αφορά να μπλοκάρεται διεθνώς:

Οι δηλώσεις και αναρτήσεις της Μαρίας Δενάξα για τον Καναδά

Yπάρχει παγκόσμιο μπλάκ αουτ στην ενημέρωση για τα όσα διαδραματίζονται στον Καναδά.Εδώ κ μια εβδομάδα διαδηλωτές κατά των περιορισμών κ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού παραμένουν μπροστά από το κοινοβούλιο κ κάτω από το γραφείο του πρωθυπουργού Τριντό Εικόνες απο χθες.

Ο δήμαρχος της Οτάβα κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της συνεχιζόμενης διαμαρτυρίας.

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες και στο Κεμπέκ, ενώ μπλόκα από αυτοκινητιστές έχουν στηθεί και στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Στο μεταξύ η πλατφόρμα GoFundMe ανέστειλε την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τους αυτοκινητιστές. Μπλόκαρε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί.

Οι δωρητές έχουν περιθώριο ως τις 19 Φεβρουαρίου να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω και στη συνέχεια το GoFundMe «θα εργαστεί με τους διοργανωτές για να προσφέρει τα εναπομείναντα χρήματα σε αξιόπιστους και γνωστούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς».

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο