Μαρία Μαζωνάκη: Μ’ αυτό το σχέδιο βάζει τους γιατρούς φυλακή για πάντα – «Είναι εκεί που πρέπει να είναι» δήλωσε

by Paraskevi Nakou
Μαρία Μαζωνάκη: Μ’ αυτό το σχέδιο βάζει τους γιατρούς φυλακή για πάντα – «Είναι εκεί που πρέπει να είναι» δήλωσε

Μαρία Μαζωνάκη για τους δύο γιατρούς: «Είναι εκεί που πρέπει να είναι και εκεί πρέπει να παραμείνουν»

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με την οικογένειά του να προσπαθεί ακόμη να διαχειριστεί τη βαριά απώλεια.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο περιστατικό.

Η αδελφή του γνωστού τραγουδιστή, Μαρία Μαζωνάκη, μίλησε στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του OPEN και αναφέρθηκε στους δύο γιατρούς που έχουν ήδη προφυλακιστεί στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση.

Τι δήλωσε για τους δύο κατηγορούμενους γιατρούς

Η Μαρία Μαζωνάκη έστειλε σαφές μήνυμα σχετικά με τους δύο προφυλακισμένους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι εκεί που πρέπει να είναι, κι εκεί πρέπει να παραμείνουν. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία».

Παράλληλα, η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της οικογένειας για τη μεγάλη αγάπη και τη στήριξη που έχει δεχθεί από τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης υπήρξε για δεκαετίες μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί έντονη συγκίνηση στο κοινό και στους θαυμαστές του.

Την ίδια ώρα, η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σχετικά με τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή, επιχειρώντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη πριν από τον θάνατό του.

Από την πλευρά της, η οικογένειά του εμφανίζεται αποφασισμένη να περιμένει την ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Μαζωνάκη, πάντως, επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά στα 48 ο γνωστός Έλληνας δικηγόρος – Είχε αναλάβει πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε την Αγγελική Νικολούλη

Έκτακτη είδηση σoκ: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Εορτολόγιο 6/11: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο – Σε ποιους να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά

Αγωνία για τον Τραϊανό Δέλλα 6 μήνες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα

Βίντεο ντοκουμέντο! Μαζωνάκης: Όσα δήλωνε η Βάσω για τα χρήματα που έπαιρνε από τον Γιώργο – Γιατί της είχε δώσει την πλήρη διαχείριση της περιουσίας του

Προτεινόμενα