Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα 3 εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου και αuτή σκότωσε τα παιδιά της»

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ξεσπά μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με μηνύματα μίσους και αγανάκτησης για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα, μετά την σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Θλίψη και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά την σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Από χθες το απόγευμα, χιλιάδες είναι τα μηνύματα οργής στα social media για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ υπενθυμίζουμε πως εξαγριωμένοι πολίτες παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Μια από τις αναρτήσεις που προκάλεσε αίσθηση ήταν και αυτή της Μαρίνας Ασλάνογλου

Μια από τις αναρτήσεις που ανατριχιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και αυτή της ηθοποιού Μαρίνας Ασλάνογλου που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες εξωσωματικής που είχε κάνει μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει το παιδάκι της.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφέρει σε ανάρτηση στο Instagram: «Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Και πόσες προσπαθούν ακόμα… Και αυτή η μάνα σκότωσε τα τρία της παιδιά… Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!».

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα