Μαρτυρία από το μακελειό στο Τέξας: 11χρονη αλείφτηκε με το αίμα της φίλης της παριστάνοντας τη νεκρή για να γλιτώσει το μακελειό

Μακελειό στο Τέξας: Πως κατάφερε 11χρονη μαθήτρια να γλιτώσει από τα πυρά του μακελάρη

Συγκλονιστικές είναι οι νέες μαρτυρίες που έρχονται από την επίθεση με πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, όπου 19 αθώες ψυχές έχασαν την ζωή τους και μάλιστα μικρά παιδιά.

Με τις σφαίρες να πέφτουν γύρω της βροχή στη διάρκεια του μακελειού στο σχολείο του Τέξας μια 11χρονη μαθήτρια αντέδρασε γρήγορα προκειμένου να επιβιώσει.

Το κopιτσάκι αλείφτηκε με το αίμα της φίλη της παριστάνοντας τη νεκρή για να μην την εκτελέσει ο μακελάρης.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 11χρονης από το μακελειό του Τέξας

Μετά από επίσκεψη στο γιατρό νωρίς το πρωί η Μία Τσερίλο έφθασε καθυστερημένη στο δημοτικό σχολείο Ρομπ στο Ουβάλντε του Τέξας για να βιώσει μία ώρα αργότερα τον απόλυτο τρόμο.

Αφού ο Σαλβαντόρ Ράμος εκτέλεσε εν ψυχρώ τη φίλη της, η Μία ξάπλωσε πάνω στο κopίτσι που ανέπνεε ακόμη καθώς ψυχορραγούσε για να δώσει την εντύπωση στο φονιά ότι ήταν και οι δύο νεκρές. Χρησιμοποίησε μάλιστα το αίμα της φίλης της για να δείξει ότι είναι τραυματισμένη. «Η Μία πήρε λίγο αίμα και αλείφτηκε παριστάνοντας ότι είναι νεκρή», δήλωσε η θεία της, Μπλάνκα ριβέρα σε τοπικό δίκτυο του Τέξας. «Η νύφη μου είπε ότι η μικρή είδε τη φίλη της γεμάτη αίματα και αλείφτηκε».

Η μαθήτρια της Δ΄ Δημοτικού επέζησε μεν του μακελειού, αλλά θραύσματα από σφαίρες έχουν σφηνωθεί από το σβέρκο μέχρι τη μέση της ενώ έχει υποστεί ψυχικά τραύματα από το λουτρό αίματος που αντίκρισε. «Ο αδελφός μου είπε ότι η Μία φέρει θραύσματα στην πλάτη της», είπε η Ριβέρα.

Η 11χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Τέξας και στο μεταξύ έχει πάρει εξιτήριο, αλλά δεν μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία.

Η 11χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Τέξας και στο μεταξύ έχει πάρει εξιτήριο, αλλά δεν μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία.Οι γονείς της προσπαθούν να στηρίξουν τώρα συναισθηματικά και ψυχικά την Μία καθώς και την αδελφή της, μαθήτρια Β ΄ Τάξης του ίδιου δημοτικού σχολείου μετά το μακελειό. «Σε αυτή τη φάση το μόνο που μπορούμε να κάνομε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ξέρω πόσο οδυνηρό είναι, αλλά αδυνατώ να φανταστώ τι περνάει ένα 11χρονο κopίτσι», είπε η θεία της στο δίκτυο Click 2 Houston του Τέξας.

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική