Μαρτυρία γυναίκας στην Αρχαία Ολυμπία: “Δεν μας βοήθησαν, οι κάτοικοι έσβησαν τη φωτιά”

by Τόνια Τζαφέρη

Αρχαία Ολυμπία: Αβοήθητοι οι κάτοικοι σβήνουν φωτιές

Αρχαία Ολυμπία: Σταματημό δεν έχουν τα πύρινα μέτωπα που κατακαίουν την χώρα, εκτάσεις και περιουσίες. Μετά τις καταστροφικές φωτιές σε Αττική και Εύβοια, έρχεται μια ακόμη περιοχή στο έλεος της φωτιάς. Και το χειρότερο όλων, είναι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της πυροσβεστικής, πολλά σπίτια και κάτοικοι μένουν αβοήθητοι.

Μια γυναίκα στην Αρχαία Ολυμπία καταγγέλλει την έλλειψη παροχής βοήθειας από την Πυροσβεστική, τονίζοντας πως μόνοι τους οι κάτοικοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να περιορίσουν τη φωτιά.

Αρχαία Ολυμπία: Αβοήθητοι οι κάτοικοι σβήνουν φωτιές

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο νέο πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Ηρακλειάς του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όπου έγινε και εισήγηση για προληπτική εκκένωση.

Σε κατάσταση-σοκ, μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά σε σπίτια που τυλίγονταν στις φλόγες στην Αρχαία Ολυμπία, κατήγγειλε στην κάμερα του Open ότι δεν υπήρξε κατάλληλη διαχείριση από την Πυροσβεστική, τονίζοντας πως μόνοι τους οι κάτοικοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να περιορίσουν τη φωτιά.

“Δεν μας βοήθησε κανένας… Έχουν αφήσει το όχημα εδώ χωρίς οδηγό μόνο με ένα παιδάκι. Μόνο του το παιδάκι με μας τους κατοίκους! Που είναι; Δεν μας βοήθησαν. Οι κάτοικοι έσβησαν τη φωτιά”, είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι δεν εμφανίστηκαν εναέρια μέσα για να επιχειρήσουν στο μέτωπο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo