«Μας είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής»: 12χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα και τώρα κινείται, «θεϊκή παρέμβαση» λέει ο πατέρας του

by Εύα Ζαχαριάδη

Τραυματισμός 12χρονου: Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί

Πρόκειται για μια ιστορία με μεγάλη αγωνία αλλά και ανακούφιση από την Αμερική. Ένα 12χρονο παιδί που έπαιζε μπέιζ μπολ έπεσε από την κουκέτα που κοιμόταν με αποτέλεσμα να πάθει κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες.

Ο 12χρονος παίκτης του μπέιζ μπολ από την Γιούτα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στους κοιτώνες της παιδικής ομάδας.

«Μας είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής»: 12χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα και τώρα κινείται, «θεϊκή παρέμβαση» λέει ο πατέρας του

«Μας είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής» λέει ο πατέρας του

«Οι γιατροί είπαν πως έχει ακόμα 30 λεπτά ζωής, πως υπήρχε μεγάλη πίεση στον εγκέφαλό του. Και ορίστε τώρα, όχι παραπάνω από 3-4 μέρες μετά και έχει την κινητικότητά του, τις εγκεφαλικές λειτουργίες του και δεν είναι από σύμπτωση», δήλωσε ο πατέρας του 12χρονου.

Τραυματισμός 12χρονου: Θεϊκή παρέμβαση ισχυρίζεται ο πατέρας

Ο Ίστον υποβλήθηκε σε πολύπλοκη εγχείρηση, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο πατέρας του παιδιού πιστεύει πως υπάρχει θεϊκή παρέμβαση: «Ο μόνος λόγος που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι λόγω του Ουράνιου Πατέρας μας και τον τρόπο που δείχνει στους ανθρώπους ότι θαύματα συμβαίνουν». δήλωσε.

Για το μόνο που στενοχωρήθηκε ο μικρός Ίστον ήταν το ότι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες της αγαπημένης ομάδας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo