«Μαύρη» μέρα ξημέρωσε στο Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο Γιώργος Ζαφείρης

Αγρίνιο: Θρήνος για την απώλεια του Γιώργου Ζαφείρη

Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του Αγρινίου έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαφείρη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 55 ετών.

Ιδιαίτερα αγαπητός και άνθρωπος της προσφοράς αφήνει πίσω του ένα γιο.

«Μοιράζονταν με τους ανθρώπους εξίσου τις χαρούμενες και δύσκολες στιγμές. Είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Ήταν ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου. Ήταν μαχητής στη ζωή με δοκιμασίες από τα παιδικά του χρόνια», έγραψε στον αποχαιρετισμό για τον φίλο του, ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ, Πάνος Τρυφιάτης.

Αγρίνιο: Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ζαφείρη

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Τρυφιάτης:

«Έφυγε σήμερα, εντελώς αδόκητα, από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, αγαπημένος φίλος και αδερφός, ο Γιώργος Ζαφείρης από τον Αετό.

Ο Γιώργος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με γνήσια λεβεντιά και καλοσυνάτη παρουσία. Ένα παλληκάρι σύμβολο κοινωνικής αλληλεγγύης.

Υπήρξε αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα για ανήμπορους και δύσκολα εξυπηρετούμενους. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Είναι από τους ανθρώπους που δύσκολα αναπληρώνει η ζωή. Υπήρξε από αυτούς που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, με ιδανικά και αξίες και καθημερινή αγωνία για την τύχη των συνανθρώπων μας.

Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Είναι λυπηρό να φεύγουν από την ζωή άνθρωποι που δεν χορταίνουν να προσφέρουν.

Τον Γιώργο τον αντάμωνες πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Μοιράζονταν με τους ανθρώπους εξίσου τις χαρούμενες και δύσκολες στιγμές. Είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Ήταν ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου. Ήταν μαχητής στη ζωή με δοκιμασίες από τα παιδικά του χρόνια. Πάλεψε και κατάφερε πολλά. Προσωπικά θα μου στοιχίσει η απώλεια του αγαπημένου μου φίλου. Συμπορευτήκαμε επί πολλά χρόνια, με δυνατή φιλία και ζήσαμε τα καλά και τα κακά της ζωής με κοινή ευαισθησία.

Θα μου λείψει ο Φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ.

Θα λείψει σε όλους μας. Θα λείψει και από το αγαπημένο του χωριό. Τον Αετό.

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη στην οικογένεια του.

Να είναι υπερήφανοι για τον Γιώργο, η μητέρα του, η σύζυγος του, ο αγαπημένος γιος του και οι οικογένειες των αδελφών του.

Γιώργο, εκεί που πας σου εύχομαι να συναντήσεις τον κόσμο που ονειρευόσουν και να ενταχθείς σε όποιο Τάγμα Αγγέλων έχεις επιλέξει.

Θα σε θυμόμαστε πάντα.

agriniopress.gr

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο