Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος στην Αττική: Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια

Τροχαίο δυστύχημα: Φονικά τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια

Για μια ακόμη φορά τραγικές είναι οι ειδήσεις για δυο τροχαίο δυστυχήματα σε δρόμους της Αθήνας, όπου δυο νέοι άνθρωποι μόλις 22 και 25 ετών άφησαν την τελευταίο τους πνοή.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας 22χρονος και ένας 25χρονος έπειτα από δύο σοβαρά τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για το τροχαίο ευθύνεται η υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να στρίψει προς Κόκκινο Μύλο. Αρχικά προσέκρουσε σε δύο πινακίδες και μετά κατέληξε στην κολώνα, η οποία έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο.  Χρειάστηκαν 9 πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κόψουν την οροφή του οχήματος.

Σύμφωνα με τον θείο του 22χρονου  ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

«Δούλευε σε μπαρ και επέστρεφε από τη βάρδιά του. Την κάνει κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή, τον ξέρει τον δρόμο, ούτε είχε πιει από όσο ξέρω. Εγώ πιστεύω οτι εμπλέκεται και δεύτερο όχημα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του 22χρονου.

Περισσότερες εικόνες από το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.

Λίγο αργότερα, στη οδό Δεκελίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 25χρονος που οδηγούσε μηχανή τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από σύγκρουση με  αυτοκίνητο.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη