Με κopoνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Νίκος Στραβελάκης

Παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων ενώ είχε συμπτώματα

Αναστάτωση επικρατεί στον σταθμό του Σκάι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης είναι θετικός στον κορονοιό.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο οποίος έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, εργάστηκε κανονικά ενώ φέρεται να είχε εμφανίσει ήδη τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει την τρίτη δόση ωστόσο βγήκε θετικός

Έτσι ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους του φορώντας μάσκα. Ωστόσο ο παρουσιαστής που έκανε την τρίτη δόση πριν από μερικές ημέρες, επικοινώνησε με γιατρό ο οποίος φέρεται να συνέδεσε τα συμπτώματα που είχε με παρενέργειες του εμβολιασμού του και τον καθησύχασε. Έτσι ο ίδιος πήγε κανονικά στην εργασία του, όμως τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν.

Σύμφωνα με newsbreak.gr, ο ίδιος υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο μετά από συμβουλή του γιατρού του υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ PCR το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο ίδιος παραμένει πλέον σε καραντίνα, ωστόσο στον τηλεοπτικό σταθμό επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του καλούνται να υποβληθούν σε rapid test.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα