Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γιάννης Μώραλης: «Ευτυχώς που ο ιός με ‘συνάντησε’ διπλά εμβολιασμένο»

by Τόνια Τζαφέρη

Γιάννης Μώραλης: Στέλνει το δικό του μήνυμα για τους εμβολιασμούς

Γιάννης Μώραλης: Όλο και περισσότερα είναι τα κρούσματα καθημερινά, ανάμεσα τους και δημοφιλείς ασθενείς. Ένας από αυτούς είναι και ο δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος θέλησε να πάρει θέση. Να μιλήσει ανοιχτά και να πει την δική του εμπειρία με τον εμβολιασμό και τον κορονοιό.

Ο Γιάννης Μώραλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αφότου είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις. Παρότι κόλλησε όμως, στέλνει το μήνυμά του στους αντιεμβολιαστές.

Γιάννης Μώραλης: Στέλνει το δικό του μήνυμα για τους εμβολιασμούς

Νόσησε με κορονοϊό ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. Στην ανάρτησή του, ανέφερε ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Γι’αυτό κατά την γνώμη του και δεν είχε σοβαρά συμπτώματα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι “μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα”, εκτιμώντας ότι αν δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους δύσπιστους, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός “είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη:

“Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο. Λόγω του εμβολιασμού, τον οποίο έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα με μοναδική συνέπεια κάποιες μέρες στην απομόνωση. Αν δεν είχα εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Άλλωστε ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητας μου είναι ένας και μοναδικός. Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας”.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα