Με μεγαλείο ψυχής 72χρονος παππούς δωρίζει 800.000€ στο παιδιατρικό νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Πράξη ανθρωπιάς: Παππούς 72 χρονών δωρίζει 800.000€ στο παιδιατρικό νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

800.000€ αποφάσισε να δωρίσει ένας 72χρονος παππούς και επιχειρηματίας στο παιδιατρικό νοσοκομείο Γκαζλίνι της Γένοβας. Οι γιατροί του εν λόγω νοσοκομείου, κατάφεραν να θεραπεύσουν τον εγγονό του από τον καρκίνο και έτσι εκείνος αποφάσισε να τους κάνει ένα δώρο.

Ο μικρός ήταν μόλις δύο ετών όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και κατάφερε να σωθεί χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών και στην θετική αντίδραση του οργανισμού του, μετά τον κύκλο χημειοθεραπείας στον οποίο υποβλήθηκε. Με το σημαντικό ποσό της δωρεάς, η διεύθυνση του νοσοκομείου μπόρεσε να προσλάβει νέους γιατρούς, με ειδίκευση στην νευροογκολογία.

Με μεγαλείο ψυχής 72χρονος παππούς δωρίζει 800.000€ στο παιδιατρικό νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Το συγκλονιστικό μιας σπουδαίας πράξης ενός ανθρώπου

«Όταν έγινε η διάγνωση αποταθήκαμε στο νοσοκομείο Γκαζλίνι και για οκτώ μήνες ζήσαμε στην Γένοβα. Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια: ο εγγονός μου πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και είναι ένα ευτυχισμένο παιδί», δήλωσε ο ηλικιωμένος επιχειρηματίας στον ιταλικό τύπο.

Όπως εξήγησε, αρχικά δώρισε στο νοσοκομείο 500.000 ευρώ, κατά την περίοδο στην οποία ο εγγονός του ακόμη δεν είχε πάρει εξιτήριο. Στην συνέχεια, διαπίστωσε ότι τα χρήματα αξιοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο, και αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δωρεά, τριακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν