Με βρεγμένο μαλλί από εδώ και πέρα: Τέλος το πιστολάκι στα κομμωτήρια λόγω κόστους χρεώνεται «τρία ευρώ για μισή ώρα»

Κομμωτήρια: Σε απελπισία οι ιδιοκτήτες για το πιστολάκι

Το πιστολάκι είναι μια από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές για το στέγνωμα των μαλλιών. Είναι η συσκευή που ανεβάζει τον λογαριασμό ρεύματος στα ύψη για τα κομμωτήρια.

Μία συσκευή απολύτως απαραίτητη για τα κομμωτήρια που πλέον όμως αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά να την αποσύρουν, καθώς ανεβάζει κατακόρυφα το κόστος λόγω της κατανάλωσης ρεύματος. Αναγκάζονται να μειώσουν τις υπηρεσίες τους με το πιστολάκι καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να να αυξήσουν τις τιμές.

Κομμωτήρια: Για ένα μισάωρο χρήσης το πιστολάκι κοστίζει 3 ευρώ

Οπως αποκάλυψε ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο MEGA, ο λογαριασμός ρεύματος της επιχείρησης έχει διπλασιαστεί. Εξήγησε πως είναι δύσκολο να μειωθεί το πιστολάκι μαλλιών καθώς ακόμη και για ένα απλό κούρεμα είναι απαραίτητη η χρήση του. «Για ένα μισάωρο χρήσης του, το κόστος της ενέργειας μπορεί να φτάσει και τα 2-3 ευρώ» είπε η Ιωάννα Κεσούδη. «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να αυξήσουμε τις τιμές, θα είναι δύσκολο για τον κόσμο, αν δεν ανεβάσουμε θα είναι ζημιογόνο για εμάς, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε…» συμπλήρωσε.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική