Μέγα θαύμα Ταξιάρχη: Εμφανίστηκε στην Κερατέα και τους είπε να έρθουν στην εκκλησία

Θαύμα Ταξιάρχη: Εμφανίστηκε μπροστά τους και τους είπε να έρθουν στην εκκλησία

Η Χριστίνα Δημητροπούλου που είχε την εικόνα του Ταξιάρχη στο σπίτι της και η κυρία Δήμητρα, η ιδιοκτήτρια του πούλμαν, ομολογούν ότι είδαν τον Άγιο Ιούδα στο ιερό ναό. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, με τον πατέρα Κωσταντίνο που τους συνόδευε από το Περιστέρι. Στη ιστορία τους τονίζουν, ότι ο Ταξιάρχης ζητούσε να φέρουν εδώ την εικόνα, το σπαθί και ασπίδα. Φανερώθηκε λοιπόν σε εκείνες, γιατί δεν τα φέρνανε και τους είπε ήρθα να τα πάρω.

Μέγα θαύμα Ταξιάρχη: Εμφανίστηκε στην Κερατέα και τους είπε να έρθουν στην εκκλησία

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo