Μεγαλείο ψυχής από μαγαζί στο Ρέθυμνο: Δίνει δωρεάν φαγητό σε παιδάκια που έχουν ανάγκη

Ρέθυμνο: Μαθήματα ανθρωπιάς παραδίδει από ένα καφέ

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς ωστόσο μαγαζιά σαν το Harma στο Ρέθυμνο μας δίνει ελπίδα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος όσο υπάρχει θέληση για αλληλεγγύη και κατανόηση.

Μερικές φορές, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με όσα ακούμε καθημερινά να συμβαίνουν, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι στον κόσμο έχει χαθεί η αλληλεγγύη, η κατανόηση και όλα τα συναισθήματα που κάνουν κάποιον καλύτερο άνθρωπο. Ωστόσο, υπάρχουν και στιγμές, από μικρές κινήσεις ανθρώπων που επίσης περνάει και σκέψη πως δεν έχει χαθεί ακόμα η ελπίδα.

Όπως, για παράδειγμα, αν περάσει κανείς έξω από ένα μαγαζί στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και διαβάσει το σημείωμα που υπάρχει στην πόρτα θα σκεφτεί ακριβώς αυτό: ότι δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα και υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη στις μέρες μας. Το μαγαζί προσφέρει δωρεάν πρωινό σε όσες οικογένειες έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να το παρέχουν στα παιδιά τους.

Το σημείωμα του μαγαζιού στο Ρέθυμνο που συγκινεί

Συγκεκριμένα, το μαγαζί αυτό έχει κολλήσει ένα σημείωμα στο τζάμι στο οποίο γράφει:

«Όποια οικογένεια χρειάζεται πρωινό για τα παιδάκια της, μπορεί να μας το ζητήσει και να τους το παρέχουμε δωρεάν. Μην ντρέπεστε! Όλοι ξέρουμε ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς».

Το σημείωμα του μαγαζιού στο Ρέθυμνο

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά