Μεγάλη ανατροπή στα σούπερ μάρκετ: Άνοιξε το 1ο κατάστημα του γαλλικού κολοσσού στην Αττική με τις χαμηλές τιμές

Carrefour Market: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αττική

Με την ενεργειακή κρίση να έχει βάλει φωτιά στις τιμές στα σούπερ μάρκετ και με την ακρίβεια να μην βρίσκει ταβάνι, οι καταναλωτές αναζητούν τις καλύτερες τιμές προκειμένου να μην επιβαρύνουν και άλλο τα πορτοφόλια τους.

Πλέον ακόμα ένα σούπερ μάρκετ μπαίνει στον ανταγωνισμό για να ψωνίζουν οι καταναλωτές. Ο γαλλικός κολοσσός Carrefour ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Carrefour Market στην Αττική.

Πρόκειται για το 13ο κατάστημα που εγκαινιάζεται από τον περασμένο Μάιο, όταν και σηματοδοτήθηκε η επάνοδος της γαλλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Χαλκιδική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Carrefour Market: Στον Πειραιά το πρώτο κατάστημα

Το νέο σούπερ μάρκετ ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά τον Αύγουστο και πλέον βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και ανήκει στον τύπο Carrefour Market, City concept, τα καταστήματα δηλαδή της εταιρείας που λειτουργούν σε αστικές περιοχές και κεντρικούς οδικούς άξονες.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει, καταστήματα, διαφορετικών τύπων, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς, ενώ για το επόμενο διάστημα έχει ήδη δρομολογηθεί η λειτουργία 8 νέων καταστημάτων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα