Μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό: Πρόταση Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά για δήμαρχος Αθηναίων

Νίκος Παππάς: Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη δημαρχία των Αθηνών

Βόμβα έσκασε στο πολιτικό σκηνό με τον Αλέξη Τσίπρα να ζητάει από τον Νίκο Παππά για τη δημαρχία των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφόριες ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά στο να δεχθεί τη πρόταση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρότασή του στον Νίκο Παππά πριν από περίπου έναν μήνα, προκειμένου να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια και να κατέβει στον πολιτικό στίβο απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που έχει έντονη κοινωνική δράση, ζήτησε λίγο χρόνο από τον Αλέξη Τσίπρα για να σκεφτεί την πρότασή του, με την απάντηση του Νίκου Παππά να είναι όπως όλα δείχνουν θετική.

Η υποψηφιότητα-έκπληξη του Νίκου Παππά για δήμαρχος Αθηναίων

Ο Νίκος Παππάς, φέρεται να ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει ο ίδιος την υποψηφιότητα του και μετά να δηλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

Στην Κουμουνδούρου, θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά, απευθύνεται σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, που θα μπορέσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο