Μεγαλόπολη σοκ: 50χρονος πατέρας τριών παιδιών αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα

Μεγαλόπολη σοκ: Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μεγαλόπολη σοκ: Σοκ έχει προκληθεί στην περιοχή της Μεγαλόπολης με την είδηση ότι ένας 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε. Ο 50χρονος αγροκτηνοτρόφος, πατέρας τριών παιδιών, προέβη σε μία απίστευτη ενέργεια.

Σήμερα το πρωί μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης, ενώ κρατούσε μία καραμπίνα. Με αυτήν, αυτοπυρπολήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ο 50χρονος φώναξε στον αστυνομικό που είχε βάρδια «Δεν είμαι καλά» και τράβηξε την σκανδάλη. Ο αστυνομικός έπεσε πάνω του να τον προλάβει και να τον αφοπλίσει. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και αυτοπυρπολήθηκε δύο φορές. Με την κάννη σημάδευε το σαγόνι του.

Ο 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο αστυνομικός ελαφρά από τα σκάγια. Ο 50χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Τριπόλεως. Το Protothema.gr, μιλώντας με τον γναθοχειρουγό Γιώργο Τζώρτζη που χειρούργησε τον 50χρονο. Ανέφερε ότι έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα στην κάτω γνάθο.

Την υπόθεση για τα αίτια που ο 50χρονος προέβη σε αυτή την ενέργεια, έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Τριπόλεως.

Μεγαλόπολη σοκ: 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα

Πέρα από τον αυτοπυρπολισμό 50χρονου στην περιοχή της Μεγαλόπολης, σοκ έχει πλήξει την Κυπαρισσία με τη δολοφονία ενός ανθρώπου

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η είδηση ενός άγριου εγκλήματος στην περιοχή της Κυπαρισσίας. Ένας 72χρονος άνδρας πυροβόλισε έναν 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 39χρονος ήταν πατέρας ενός μωρού μόλις 1,5 ετών.

Ο 72χρονος με περίστροφο πυροβόλισε τον 39χρονο επειδή δεν του συνέδεε τη γραμμή τηλεφώνου που ήταν κομμένη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα