Μελίνα Ασλανίδου: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο θάνατο του 20χρονου αδερφού της σε ηλικία 20 ετών

by Τόνια Τζαφέρη

Μελίνα Ασλανίδου: Το γεγονός που της άλλαξε την ζωή


Μελίνα Ασλανίδου: Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2000, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια. Στο ξεκίνημα της καριέρας της βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα τραγικό γεγονός και την απώλεια του 20χρονου αδερφού της. Ο αδερφός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε ηλικία είκοσι ετών κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Ασλανίδου στην πρόσφατη συνέντευξη της

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα».

Μελίνα Ασλανίδου: Αποκάλυψη για τον θάνατο του 20χρονου αδερφού της

Μελίνα Ασλανίδου για το θάνατο του αδερφού της: «Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου»

«Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου».

Μέσα από την αποκαλυπτική της συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια δίνει το δικό της μήνυμα και βίωμα, θέλοντας να δώσει παρηγοριά. Ενώ ταυτόχρονα μιλά για την μεγάλη της αγάπη και θεραπεία, που δεν είναι άλλη από το τραγούδι.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα