Μελομακάρονα 2020: Νωρίτερα από ποτέ βγήκαν φέτος στα αρτοποιεία της χώρας

Μελομακάρονα 2020: Ήρθαν τα Χριστούγεννα πριν από την ώρα τους στα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης

Μελομακάρονα 2020: Παραγωγή εξπρές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε διάφορα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης. Τα μελομακάρονα φαίνεται πως έκαναν μία εξαιρετικά πρόωρη εμφάνιση μέσα στο 2020, αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο. Αυτό συνέβη σε μία προσπάθεια των αρτοποιών να θυμίσουν στον κόσμο τις μυρωδιές και τις αναμνήσεις των Χριστουγέννων και να ξεχάσουν προς στιγμή την πανδημία.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, που δεν προδιαθέτουν κάποιον να φάει Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ανταπόκριση των καταναλωτών είναι ήδη μεγάλη.

Μελομακάρονα 2020: Εμφάνιση εξπρές στα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης
Μελομακάρονα 2020: Εμφάνιση εξπρές στα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης

Δείτε παρακάτω για ποιο λόγο έγινε η εμφάνιση των μελομακάρονων τόσο σύντομα το 2020

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», κα. Έλσα Κουκουμέρια «Ζούμε περίεργες εποχές με την πανδημία του κορονοϊού. Λίγο η αναδουλειά στα αρτοποιεία, λίγο οι δυσκολίες για όλο τον κόσμο, “γεννάνε” τις διαθέσεις. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κινήσουμε την αγορά».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Κουκουμέρια στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM». Ακόμη τόνισε ότι «Γλυκά υπάρχουν όλο τον χρόνο. Η προσμονή όμως κάνει τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες ακόμη πιο …γλυκά. Έχουν ξεκινήσει κάποιοι συνάδελφοι και παρασκευάζουν, ενώ οι πελάτες το βλέπουν θετικά. Εμείς ξεκινάμε να αχνίζουμε και να μελώνουμε μπας και βοηθηθεί και η δική μας δουλειά. Ξεκινώντας από τώρα, να τονωθεί η κίνηση και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Ας ελπίσουμε λοιπόν η πρώιμη εμφάνιση μελομακάρονων και κουραμπιέδων για το 2020 να φέρει πράγματι χαρά στους καταναλωτές παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα