Μετρό: Επανέρχονται τα μεταμεσονύχτια ωράρια – Οι ημέρες και ώρες

Μετρό: Αλλαγή στα δρομολόγια φέρνει η χαλάρωση των μέτρων

H χαλάρωση των μέτρων φέρνει και πάλι μνήμες από τις προ – κορωνοιού εποχές όπου το μέτρο έκανε δρομολόγια και μετά τις 12!

Από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου θα ξεκινήσουν, ξανά, τα μεταμεσονύκτια δρομολόγια του Μετρό. Συγκεκριμένα, η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι επανέρχεται από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό έως τη 01:30.

Αναλυτικά οι αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό

Υπενθυμίζεται ότι από το προσεχές Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, αίρεται η απαγόρευση της όρθιας διασκέδασης, κάτι που σημαίνει ότι τα μπαρ, κλαμπ και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

Ειδικότερα, στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρούν από το Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις στη 01:30 και από τους τερματικούς σταθμούς:

• Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ στη 01:09
• ΝΙΚΑΙΑ στη 01:11
• ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ στη 01:14
• ΕΛΛΗΝΙΚΟ στη 01:11
• ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στις 23:32
• ΝΙΚΑΙΑ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στις 23:01

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, οι χρονοαποστάσεις των δρομολογίων κατά την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας (00:20-01:30) διαμορφώνονται στα 15΄. Την περίοδο του Πάσχα προγραμματίζεται να επανέλθει η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας και για το Τραμ.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο