Μέτσοβο: Η 61χρονη πνίγηκε με το φαγητό της τη στιγμή που η μητέρα της δεν μπορούσε να την βοηθήσει

Βρέθηκε 3 ημέρες μετά τον θάνατο της

Μια ακόμη τραγική είδηση έρχεται από το Μέτσοβο, με δυο γυναίκες μεγάλες σε ηλικία. Πρόκειται για μια μητέρα και κόρη, οι οποίες ζούσαν σε ένα απομονωμένο χωριό της Ηπείρου κοντά στο Μέτσοβο.

Η 61χρονη κόρη, η οποία ζούσε με την 92χρονη μητέρα της η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και βρίσκεται καθηλωμένη, έχασε την ζωή της ύστερα από πνιγμό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr ο θάνατος της 61χρονης που έγινε αντιληπτός τρεις ημέρες αργότερα όταν ο αδερφός της δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, οφείλεται σε ατύχημα καθώς προκλήθηκε από πνιγμονή και δεν συνδέεται με κανένα άλλο νόσημα.

Μέτσοβο: Η 92χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία

Κατά τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που η άτυχη 61χρονη πνιγόταν δεν βρισκόταν κανένας στο σπίτι να την βοηθήσει καθώς η υπερήλικη μητέρα της ήταν καθηλωμένη κι έτσι έχασε τη ζωή της. Σημειώνεται ότι το σπίτι στο οποίο έμεναν οι δύο γυναίκες βρίσκεται στην άκρη του χωριού και εικάζεται πως κάθε φωνή της υπερήλικης για βοήθεια δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Ο ακριβής χρόνος θανάτου της 61χρονης δεν έχει προσδιοριστεί με ακρίβεια κάτι που θα γίνει με την συνέχιση των εξετάσεων ενώ η 92χρονη μητέρα της έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο