Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η ατάκα του για τις φωτιές που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό”

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η έκρηξη ενός μετασχηματιστή, τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Φαίνεται πως βύθισε στη θλίψη τους κατοίκους της περιοχής. Που είδαν το πανέμορφο τοπίο και την πανίδα να γίνονται στάχτη στους 600 βαθμούς Κελσίου.

Την περιοχή επιθεώρησαν με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς και οι επιτελείς της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας. «Έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Τα σπίτια ξαναχτίζονται, οι ανθρώπινες ζωές όχι», έλεγε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

«Όταν καίγεται ένα πεύκο, όταν λαμπαδιάζει ένα οποιοδήποτε δένδρο δημιουργεί τέτοια θερμική ατμόσφαιρα γύρω του που δεν μπορείς να το πλησιάσεις ούτε στα 50 μέτρα». Έλεγε ο υπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το μεσημέρι της Τρίτης που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση της Βαρυμπόμπης. Επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα με άνεμο έντασης 2 μποφόρ. Πολλοί αναρωτήθηκαν στα social media αν πρόκειται για εμπρησμό λόγω της επένδυσης που είχε ανακοινωθεί στο Τατόι προ ολίγων μηνών. Και προέβλεπε τη δημιουργία ξενοδοχείου και spa. Ωστόσο φαίνεται πως το εν λόγω σενάριο χάνει έδαφος και αυτό διότι η αιτία του «κακού» κρύβεται σε μία κρατική υπηρεσία.

Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής τείνουν να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η φωτιά ξεκίνησε από υποσταθμό της ΔΕΗ, σύμφωνα με το OPEN. Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, ενώ το μέτωπο ήταν ένα τη στιγμή που έγινε έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Όσο προχωρούσε η φωτιά έβρισκε και άλλες κολώνες ρεύματος με αποτέλεσμα να γίνουν εκρήξεις και τα μέτωπα της φωτιάς 4.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό