Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Στις φωτιές ήμουν με τη μάνικα στο χέρι»

by Τόνια Τζαφέρη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η απάντηση του στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι πυρκαγιές στην χώρα έχουν φέρει τα πάνω, κάτω. Τόσο στους πυρόπληκτους κατοίκους, οι οποίοι είδαν από την μια στιγμή στην άλλη, ολόκληρες περιουσίες να κατατρέφονται… Αλλά έχουν προκαλέσει χάος και στις κυβερνητικές αρχές και το κράτος.

Η συνταγματική αντιπολίτευση, δηλαδή το κόμμα του Σύριζα δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάσει την επικρατούσα κατάσταση, σημειώνοντας πως επί κυβερνήσεως τους, χάθηκαν στην φωτιά στο Μάτι 102 άνθρωποι. Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαφανισμένο. Και αναρωτιόταν αν συνεχίζει «να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού», απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Στις φωτιές ήμουν με τη μάνικα στο χέρι»

Η αρχική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η εξής:

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά.

Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο.

Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος.

Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο…».

Η απάντηση του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.

Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Και πυροσβέστης και επιτελικός.

Συνεχώς παρών».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα