Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τέλος: Έμεινε εκτός κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

by Τόνια Τζαφέρη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τέλος: Έμεινε εκτός κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στην θέση του ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Μεγάλες αλλαγές έχουμε στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό με γνωστά και κυρίαρχα πρόσωπα να μένουν εκτός.

Πιο αναλυτικά εκτός κυβέρνησης έμεινε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έμεινε εκτός κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Αντιθέτως στην κυβέρνηση επιστρέφει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι και αποφοίτησε από το λύκειο της Iωνιδείου Προτύπου Σχολής. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε τις Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία με ειδίκευση στην εκλογική κοινωνιολογία. Επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το 2000 ως το 2016. Είναι διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στου οποίου τη σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Υπήρξε σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος από τον Οκτώβριο του 2016.

Ως πολιτικός ερευνητής και αναλυτής, έχει παρουσιάσει σημαντικές κοινωνικές και πολιτικές έρευνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Προτεινόμενα