Μίκαελ Σουμάχερ: Η ζωή του θρύλου της F1 – Τα επιτεύγματα και το συγκλονιστικό ατύχημα που πάγωσε τον χρόνο

Μίκαελ Σουμάχερ: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντερ, αφιερωμένο στην ζωή του

Μίκαελ Σουμάχερ: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στην ζωή και τις επιτυχίες του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκινητικό, καθώς δεν εστιάζει μόνο στα επιτεύγματα του Σουμάχερ στην πίστα. Αλλά και στην ζωή του Γερμανού με την οικογένειά του και την σύζυγό του, Κορίνα. Που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, ακόμα και μετά το σοβαρό ατύχημα, που είχε το 2013.

Η ίδια εμφανίζεται να λέει σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ: «Μου δείχνει κάθε μέρα πόσο δυνατός είναι ακόμα». Ενώ στην συνέχεια εμφανίζονται και τα παιδιά του, Τζίνα και Μικ. Μάλιστα, ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του και είναι κι εκείνος οδηγός της Formula 1.

Οι συμμετέχοντες στην ταινία για την ζωή του Μικαελ Σουμάχερ

Πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του, θα συμμετάσχει επίσης, ο αδερφός του, Ραλφ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς και άλλα πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με τον Γερμανό θρύλο.

Να σημειωθεί ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του πριν οκτώ χρόνια, ενώ έκανε σκι. Λαμβάνει ακόμα θεραπεία για τον εγκέφαλό του. Ενώ, ο γνωστός νευροχειρούργος Erich Riederer, είπε, ωστόσο, ότι είναι εξαιρετικά απίθανο ο Σουμάχερ να επανέλθει πλήρως.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο