“Μιλάτε εσείς για Γενοκτονία Ποντίων που μας σφαγιάσατε το 1821 στην Τριπολιτσά;”: Ξέφυγαν για τα καλά οι Τούρκοι

by Αντώνης Βαλμάς

Γενοκτονία Ποντίων: Η ανακοίνωση των Τούρκων για τη σημερινή μέρα

Με μια ανιστόρητη ανακοίνωση το τουρκικό ΥΠΕΞ επιχείρησε να απαντήσει στις δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όριο καθώς έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για «σφαγή τους στην Τριπολιτσά το 1821»!

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις παραληρηματικές δηλώσεις από τις ελληνικές αρχές με αφορμή την επέτειο των αστήρικτων ισχυρισμών των Ποντίων που παραχαράσσουν εντελώς την ιστορία», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

“Μιλάτε εσείς για Γενοκτονία Ποντίων που μας σφαγιάσατε το 1821 στην Τριπολιτσά;”: Ξέφυγαν για τα καλά οι Τούρκοι

«Είναι λυπηρό να βλέπουμε τις ελληνικές αρχές να συνεχίζουν τις παράλογες προσπάθειές τους να παρουσιάσουν με λάθος τρόπο την ιστορία. Καταδικάζουμε επίσης, τις προσπάθειες των αντιτουρκικών λόμπι να εξαπατήσουν το κοινό βάζοντας στην ατζέντα των συνομιλιών με τρίτες χώρες αυτούς τους αστήρικτους ισχυρισμούς», συνεχίζει η ανακοίνωση

Παράλληλα οι Τούρκοι μας κάνουν συστάσεις και μας καλούν να αναγνωρίσουμε ότι εμείς είμασταν εκείνοι που κάναμε εγκλήματα πολέμου όταν «εισβάλλαμε στην Ανατολία».

Στο τέλος της κατάπτυστης ανακοίνωσής του αναφέρουν, όπως προαναφέραμε, ότι δεν θα έπρεπε να μιλάμε για γενοκτονίες αφού εμείς σφαγιάσαμε τους Τούρκους το 1821 στην Τριπολιτσά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν