Μίλησε το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα: Το υλικό που ανέσυραν οι αρχές

by Τόνια Τζαφέρη
Μίλησε το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα: Το υλικό που ανέσυραν οι αρχές

9χρονη Τζωρτζίνα: Το υλικό που βρήκαν από το θαμμένο τάμπλετ

Τα ευρήματα από το θαμμένο τάμπλετ φέρνουν στην δημοσιότητα οι αρχές, χωρίς όμως να σταματούν τις περαιτέρω έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών.

Τα πρώτα ευρήματα των αστυνομικών αρχών από το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας το οποίο αφαίρεσαν από τον τάφο της 9χρονης, φέρνει στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Μίλησε το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα: Το υλικό που ανέσυραν οι αρχές

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και εν αναμονή των τελικών ευρημάτων από την ΕΛ.ΑΣ., στο τάμπλετ δεν φαίνεται να υπάρχει αποδεικτικό για την παραγγελία κεταμίνης ή κάποιο άλλο στοιχείο.

Τι ακριβώς εντοπίστηκε στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα εντοπίστηκαν 3 βίντεο:

– Ένα βίντεο με το την «Πέπα το Γουρουνάκι».
– Ένα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» του mega.
– Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτά άρεσαν στη μικρή Τζωρτζίνα κι αυτά ζητούσε από τους γονείς της, μέχρι που έφυγε, με τη Ρούλα και τον Μάνο να το διαχειρίζονται αυτοί, έπειτα από τη μόνιμη αναπηρία της κόρης τους.

Περισσότερα στοιχεία από το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαριασμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε-κάνοντας χρήση για να θολώσει τα «νερά»-να βρίσκεται κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η πολυερευνηείσα παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης, της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όμως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη». Δεν ήταν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Τζωρτζίνας, αφού ως ανήλικη δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει, αλλά ούτε ένας…άλλος δεύτερος της Ρούλας, που πιθανά θα μπορούσε να χρησιμοποιεί για να κάνει τις «δουλειές» της.

Μίλησε το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα: Το υλικό που ανέσυραν οι αρχές

Αντιθέτως, ήταν κι εκεί, ο ένας και μοναδικός λογαριασμός της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τις αρχές να «ξεσκονίζουν» το τάμπλετ για τυχόν αναζητήσεις για κεταμίνη ή άλλες επικίνδυνες ουσίες και άλλα στοιχεία, που θα μπορούσαν να ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

Προτεινόμενα