Μίνα Αρναούτη: «Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια, δεν το ξεχνώ!»

by Τόνια Τζαφέρη

Μίνα Αρναούτη: Όσα δήλωσε για την συμπλήρωση 6 χρόνων από το μοιραίο δυστυχημα

Μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του, βρισκόταν και η Μίνα Αρναούτη. Σήμερα, ακριβώς έξι χρόνια μετά, μέσα από ανάρτηση της μιλά για την ημέρα εκείνη αλλά και όλα όσα ακολούθησαν.

Με αφορμή την συμπλήρωση των έξι χρόνων από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε με μία μακροσκελή ανάρτηση σχετικά με τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει ακόμα και τώρα από χρήστες των social media.

«6 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έχασε την ζωή του ένας φίλος..

Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ για τον Παντελή και για το μπαμπά μου. Ίδια ηλικία έφυγαν και οι δυο από τροχαίο ατύχημα. Δεν ήθελα να γράψω τίποτα. Αν δεν γράψω θα δεχτώ μηνύματα και σχόλια ότι ξέχασα τον Παντελή, αν γράψω θα με βρίζουν γιατί επιζητώ δημοσιότητα.

Μίνα Αρναούτη: «Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια, δεν το ξεχνώ!»

“Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου”, Μίνα Αρναούτη

Ποια γνώμη να ευχαριστήσεις; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ. Αποφάσισα να πω κάτι αληθινό και ανθρώπινο μετά από τόσα χρόνια ότι εγώ αυτή την ιστορία την παντρεύτηκα. Με ακολουθεί παντού. Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου.

Οι φήμες είναι δυνατότερες από τις εισαγγελικές αποφάσεις, δυστυχώς! Πολλοί ακόμα παλεύουν να πλανάται για πάντα στον αέρα ότι δεν εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση!!! Η υπόθεση αυτή ήταν από την αρχή όμως καθαρή!

Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη! Οποιονδήποτε μπορούν να τον ψάξουν μετά από μια μήνυση ανά πάσα ώρα κ στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ ένοχος. Μέσα απ αυτή την ιστορία θέλω να πω μόνο να μη καταδικάζετε ανθρώπους πίσω από πληκτρολόγια πριν μιλήσει η δικαιοσύνη γιατί καταστρέφετε ζωές!!!

Μίνα Αρναούτη: «Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια, δεν το ξεχνώ!»

Είμαι υπόλογη για φήμες για το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να υπάρχει ψήγμα ενοχής ή βρόμικης πράξης στη ζωή μου. Μέχρι κ ροζ βίντεο με έμενα έψαχναν διάφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικότητα μου … Δεν βρήκαν! Ποτέ δεν θα ξεχάσω την λάσπη που μου πέταξαν την στιγμή που υπέφερα εγώ κ η μητέρα μου.

Όσα είπε η Μίνα Αρναούτη για τα δικαστήρια με την οικογένεια του Παντελίδη

Δεν τους συγχωρώ αλλά δεν δέχτηκα ποτό κ μια συγγνώμη και ειδικά απ την οικογένεια Παντελίδη μετά από 4 εισαγγελικές διατάξεις που με δικαίωσαν!

Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα κάθε μέρα επί χρόνια.. δεν το ξεχνώ!
(Πολλές φορές στις ιστορίες που υπάρχει δημοσιότητα δεν γνωρίζει ο κόσμος το παρασκήνιο. Πολλες φορές μπορεί να δώσεις μια αποστομωτική απάντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελώς αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει μισάνθρωπο ως προς κάτι άλλο.. Τι να διαλέξεις;)» έγραψε στο facebook η Μίνα Αρναούτη με αφορμή την συμπλήρωση των έξι χρόνων από τον θάνατο του Παντελίδη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν