Μίνι Lockdown μέτρα: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινώσει σήμερα ο Χαρδαλιάς

by Newsroom i-diakopes.gr
Μίνι Lockdown μέτρα: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινώσει σήμερα ο Χαρδαλιάς

Μίνι Lockdown μέτρα: Τι νέα μέτρα για την Αττική θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς

Μίνι Lockdown μέτρα: «Είμαι απολύτως έτοιμος, μετά από τη σχετική εισήγηση και της Επιτροπής σήμερα, να πάρουμε και κάποια πρόσθετα μέτρα όσον αφορά τις δημόσιες συναθροίσεις. Επίσης την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων για 14 ημέρες, μέτρα τα οποία να ενθαρρύνουν την τηλεργασία και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Και αυτό ώστε να περιορίσουμε τις περιττές μετακινήσεις», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες το όριο για τις δημόσιες συναθροίσεις θα τοποθετηθεί στα εννιά άτομα. Επίσης δεν αποκλείεται να γίνουν παρεμβάσεις και στα μυστήρια, όπως γάμοι και βαπτίσεις.

Μίνι Lockdown μέτρα: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινώσει σήμερα ο Χαρδαλιάς

«Τα μέτρα τα οποία παίρνουμε πρέπει πρώτα απ΄όλα να είμαστε σίγουροι ότι είναι εφαρμόσιμα, ότι τα εξηγούμε με την απαραίτητη πειστικότητα και ότι, τελικά, είναι εκείνα τα μέτρα τα οποία πρέπει να πάρουμε για να αποφύγουμε, μέτρα τα οποία θα έχουν οικονομική αντίκτυπο, βαρύ, το οποίο αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία πολύ απλά δεν το αντέχουν», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε την ανάγκη απαρέγκλιτης τήρησης μέτρων που έχουν ήδη αποφασιστεί. Μέτρα όπως η χρήση της μάσκας σε χώρους όπου είναι υποχρεωτική, σημειώνοντας ότι τον ενδιαφέρουν «ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς». Κάλεσε επίσης τους ευάλωτους πολίτες να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Προτεινόμενα