Μηνύματα στο 13033: Τότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε sms για τις μετακινήσεις μας

Μηνύματα στο 13033: Αναλυτικά τι ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μηνύματα στο 13033: Για το πότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε sms για τις μετακινήσεις μας, αναφέρθηκε ο κ. Γεωργαντάς. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς πληροφόρησε τους πολίτες για το πότε θα τελειώσουν επιτέλους τα sms στο 13033.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Άμα ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θεωρώ ότι πλέον θα λείπουν και οι λόγοι για τα SMS. Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάιος».

Επομένως κρίσιμα για την κατάργηση των sms στο 13033 είναι οι μετακινήσεις εκτός νομού και το άνοιγμα της εστίασης.

Μηνύματα στο 13033: Αυτό τον μήνα θα καταργηθούν τα sms

Πέρα από το πότε θα γίνει κατάργηση των μηνυμάτων, αυτά είναι τα μέτρα που εξετάζονται για το Πάσχα

Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα, έντονη είναι η συζήτηση για τα μέτρα που θα ισχύσουν για τους πολίτες. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος πρότεινε να γίνει η Ανάσταση στις 21:00 αλλά και να αυξηθεί ο αριθμός των πιστών μέσα στους ναούς.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες. Ωστόσο σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι τελικά δεν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού. Επίσης, εξετάζεται τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας να αλλάξει το ωράριο απαγόρευσης από τις 21:00 στις 22:00.

Όσο για το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων, η η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου έκανε ήδη τις προτάσεις της. Αυτό που μένει είναι να γίνουν αποδεκτές.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo