Μητέρα αγκαλιάζει την κόρη της 14 χρόνια μετά – Την είχαν απαγάγει σε ηλικία μόλις 6 ετών

by Τόνια Τζαφέρη

Πραγματική ιστορία: Τελικά δεν συμβαίνουν θαύματα μόνο στις ταινίες

Πραγματική ιστορία: Δεκατέσσερα μαρτυρικά χρόνια πέρασε μια μητέρα στις ΗΠΑ, όταν απήγαγαν την κόρη της σε ηλικία 6 ετών. Ευτυχώς, η ιστορία της είχε αίσιο τέλος καθώς μαμά και κόρη ξαναβρέθηκαν παρά τις ελάχιστες πιθανότητες. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Clermont της Φλόριντα.

Η Angelica Vences-Salgado κάλεσε τις αστυνομικές αρχές στις 2 Σεπτεμβρίου αφού έλαβε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποια κοπέλα που ισχυριζόταν ότι ήταν η κόρη της, η Jacqueline Hernandez. Την οποία δεν είχε δει ή ακούσει από το 2007.

Φέρεται να είχε απαχθεί από τον πατέρα της η Hernandez στις 22 Δεκεμβρίου 2007. Και το ένταλμα απαγωγής εκδόθηκε πέντε ημέρες αργότερα, αναφέρει η αρχική έκθεση της αστυνομίας.

Πραγματική ιστορία; Αγκάλιασε την κόρη της μετά από 14 χρόνια

Η συνέχεια της πραγματικής ιστορίας

Η κοπέλα είπε στη μητέρα της ότι ήταν στο Μεξικό και ζήτησε να τη συναντήσει στο σημείο εισόδου στο Λάρεντο του Τέξας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στις 10 Σεπτεμβρίου, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι η νεαρή γυναίκα, ήταν όντως η κόρη της Angelica.

«Ένα παιδί που είχε απαχθεί από τη μητέρα του, την ξαναβρίσκει. Αυτή η ιστορία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι ισχυρές συνεργασίες στην επιβολή του νόμου μπορούν να λειτουργήσουν για την επίλυση προβλημάτων. Ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή την απόσταση» δήλωσε ο David Pezzutti. Ο οποίος είναι βοηθός ειδικού πράκτορα υπεύθυνος στις έρευνες για την εσωτερική ασφάλεια στο Ορλάντο, στο δελτίο τύπου.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή της Hernandez από τότε που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της το 2007 δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το πού βρίσκεται ο πατέρας της παραμένει άγνωστο και δεν είναι σαφές εάν αυτή τη στιγμή καταζητείται από τις αρχές.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo